Palvelut

Strateginen suunnittelu

Tulokset ovat hyviä vasta, kun ne tukevat yrityksenne liiketoimintaa. Autamme yritystänne luomaan digitaalisen markkinoinnin strategian, jonka toimenpiteet yhdistyvät liiketoimintanne tavoitteisiin ja rakentavat kilpailuetua. Näin palvelemme: digistrategia, sisältöstrategia, konseptointi, digimarkkinoinnin suunnitelma, KPI-mittaristot

Ota yhteyttä

Hakukoneoptimointi ja löydettävyys

Varmistamme, että yrityksesi löytyy verkosta ja hakukoneista. Tärkein asia löydettävyyden tueksi on selvittää, missä kanavissa tai millä hakusanoilla yrityksenne tulisi näkyä ja millaisia toimenpiteitä lopputulokseen pääsemiseksi tarvitaan. Osaamisemme kattaa kaikki tarvittavat keinot verkkosivustosi kävijämäärän kasvattamiseksi. Näin palvelemme: hakukoneoptimointi, Amazon-optimointi, sosiaalinen media (Instagram, Facebook, LinkedIn), muu löydettävyys (Spotify, Youtube).

Ota yhteyttä

Datalähtöinen sisältömarkkinointi

Autamme yritystänne luomaan asiakas- ja datalähtöisen sisältöstrategian, jonka toteutumista ohjaa kpi-mittaristo. Yhdessä määriteltyjen sisältöteemojen ja sisältökalenterin avulla toteutamme yrityksesi sisältömarkkinointia sitä jatkuvasti optimoiden. Huolehdimme eri sisältötyypeistä, kanavista ja maksetusta näkyvyydestä puolestasi. Näin palvelemme: sisältösuunnitelma, artikkelit, blogit, podcastit, verkkokoulutukset, videot.

Ota yhteyttä

Digitaalinen mainonta

Rakennamme dataohjatun näkyvyyden yrityksellenne tärkeissä digitaalisissa kanavissa ja huolehdimme mainonnan kannattavuudesta. Toimintamme fokus on markkinoinnin tulosten kasvattamisessa. Tämän vuoksi mainonnan palveluihimme sisältyy aina sivuston käytettävyyden ja tehokkuuden analysointi ja kehittäminen. Näin palvelemme: Google Ads, Account Based Marketing (ABM), Bing Ads, Facebook, Instagram, ohjelmallinen ostaminen, Gmail Ads, Youtube, Yodel.

Ota yhteyttä

Analytiikka ja konversio-optimointi

Toimintaamme ohjaa data ja analytiikka. Digitaalisessa markkinoinnissa menestyminen edellyttää dataan pohjautuvaa ajattelua ja suunnittelua. Palveluihimme sisältyy aina kanavien ja verkkosivujen testaus ja optimointi, jotta voimme auttaa yritystänne tekemään vaikuttavaa digimarkkinointia. Näin palvelemme: Google Analytics, Adobe Marketing Cloud, Konversio (Adobe Target, Google Optimize), Tag Management, Datan visualisointi (Data Studio, Tableau)

Ota yhteyttä